tisdag 18 mars 2014

Martin 9 år!

Idag var vi "bjudna" på kalas! Martin fyller 9 år och självklart hade vi fixat present!




Martin hade fixat köttebulletårta till hundarna och Annelie och jag fick macka med salami och brieost till kaffet! Martin var schysst nog att dela med sig av sin present men Smilla tyckte inte att det räckte utan hon var och nallade lite till ur påsen! Så kan det bli när man ger bort nästan det godaste man vet!

Smilla var rätt populär hos grabbarna idag! Ja, det är nog så att hon har börjat löpa så nu får vi vänta ett par veckor innan vi ses! Men idag blev det en härlig promenad i fårhagen på Händelö!


Du och jag, Martin....


Theo!


Bäst att följa med, det kanske händer något!


Vad väntar vi på?


Smilla har en idol..... Och det är tyvärr inte jag!


Alla tre på gång!


Väntar på att få hoppa!


Full fart och alldeles för nära! Men söt är hon ändå!


Stillbilder är bättre!


Vilopaus!


Sötnosen!


Utsträckt! 




Balansövningar! 

Efter 1,5 timme utomhus stannade jag till och handlade på vägen hem! Kände mig riktigt trött och funderade på att skippa styrketräningen idag! Hade alla grejor med mig! Tänkte ändå att jag kan ta det en annan dag, eller träna lite hemma men hur det än var så stannade jag till på gymmet. Det var lite folk på gymmet och jag körde ett kort pass ca 45 minuter. Tränade mina knäövningar, in- och utsida av låren, mage och rygg samt två maskiner för armarna! Hur trött jag än var kändes det skönt att ha det gjort! Så mycket mer har det inte blivit gjort idag och snart tänker jag hoppa i säng! I morgon är det en ny dag!!!


2 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Beundrar din motivation att träna.

Annelie sa...

Vi tackar för en mycket härlig eftermiddag och Martin tackar för en underbart smarrig present :)