fredag 7 mars 2014

Friskförklarad!!!

Eller i alla fall nästan! Besökte sjukgymnasten idag när jag slutade jobbet! Han tyckte att jag hade jobbat bra med mitt knä! Visst har jag fortfarande ont, periodvis mer och ibland mindre. Det är inte konstigt. Förutom träningen med mer belastning, både tyngre vikter och fler repetitioner, så påverkar väderomslag, mitt hälsotillstånd, stress mm. Sjukgymnasten pratade om att det räknades som reumatisk sjukdom även om det inte var en sådan men knät kunde påverkas på liknande sätt som vid reumatism!
I alla fall var jag så pass bra och rörlig i mitt knä att jag inte behövde komma tillbaka fler gånger (om jag inte får väldigt ont!) Träningen ska fortsätta tills jag är smärtfri! Långsamt men ändå med utmaningar! Just nu tränar jag med 60 kg i benpress och tanken är att det ska vara kroppsvikten och lite till! När jag blir smärtfri måste jag hitta en träningsform som fortsätter att stärka knät!

Passade på att uträtta några andra ärenden när jag ändå var på stan! En badrumspall och några ramar införskaffades hos Clas Ohlson! Ramarna ska användas till Siris och Smillas lydnads- och rallylydnadsdiplom! Dessutom hoppas jag kunde fixa en bra bild på Siri, Smilla och Selma som ska sättas upp på min "hundvägg". Siri och Smilla finns redan men Selma saknas!


En badrumspall? Behöver jag verkligen det?


Vad är detta undrar Smilla? Och vad ska man ha den till?


Jo, nu ska vi träna bakdelskontroll!!! Upp på pallen med frambenen medan bakbenen går på golvet! Vi ska ha en snygg högerhandling snart! 

På hemvägen visade termometern 11 grader! Härligt och riktigt skönt ute även om det blåste!


Köpte en påsklilja som jag ställde på graven! Förhoppningsvis är det här en blomma som rådjuren inte uppskattar att äta!


Tog med Smilla på en promenad i skogen runt Ngami! 1,5 timme traskade vi runt och hade det skönt! En bra början på helgen! Nu blir det inte mycket mer gjort idag; lite mat och sedan slötittande på tv! 

Vi önskar alla en riktigt trevlig helg!


Inga kommentarer: