lördag 15 mars 2014

En vanlig lördag!

Det känns som alla lördagar ser likadana ut! Rutin, slentrian eller måsten.... Vem vet!? Lördagen börjar med sovmorgon! Ja, vi brukar gå upp vid 8-halv 9 ungefär. Då har jag väl kollat klockan sådär en tre-fyra gånger, första gången brukar vara vid 5, men lyckats somna om igen! Långfrukost och sedan en skogspromenad på ca 1,5-2 timmar! Jag passar på att lyssna på/försöka lösa melodikrysset på mobilen under tiden vi går! Det brukar också bli lite träning och bus!

Efter en fika är det dags att åka ner till gymmet! Idag blev det en rejäl träning av hela kroppen. Jag kör lätta vikter med så många repetitioner som jag orkar! Har än så länge ingen träningsplan, förutom för knät, men kanske jag ska börja tänka lite. Hade tänkt att jag idag skulle prova solariet som finns på gymmet, men 5 minuter innan jag var klar kom det in någon som bara skulle sola och att vänta var inte riktigt det jag hade lust med! Åkte hem och körde lite mer benövningar hemma innan det var dags för en dusch och en lätt lunch.

Tränade lite bakdelskontroll med Smilla, vilket inte gick så jättebra. Hon förstår inte vad hon ska göra på pallen, men skam den som ger sig! Sedan var det dags att ta tag i allt som jag inte hunnit under veckan, precis som vanligt. Diskade, tvättade, städade, plockade.....

På eftermiddagen, vid halv 4-tiden, tog jag med Smilla till Prästens äng nere vid kyrkan. Det var dags för ett träningspass! Rejält blåsigt och en överladdad hund..... Jodå, hon var jätteduktig på snabba lägganden, på i stort sätt alla kommandon..... Men jag är nöjd med vissa saker. Hon hade ett kanonbra sättande under gång första gånget vi provade (sedan la hon sig väldigt snabbt och snyggt på resterande försök). En snygg och bra inkallning, bra rutskick, snygga ställanden på fjärren (på en halvmeters håll) och ett jättebra backa vid sidan! Gick en runda i skogen på vägen hem!

Fortsatte med städning, tvätt och matlagning.....Har också kört lite rally-träning inomhus, backa från mig och konen, under tiden som potatisgratängen stod i ugnen! Nu sjunker jag ner i soffan och tänker inte göra så mycket mer idag, precis som varje lördag!

Imorgon är en ny dag och då hinner jag nog göra det som jag missat idag!




1 kommentar:

lenashundar.blogspot.se sa...

Vilken aktiv dag! Vi tränar också bakdelskontroll, har inte kommit så långt men vi jobbar på och hoppas det ger resultat...