måndag 13 maj 2013

Måndag!

Trött efter helgens kursande och dessutom blev det en bedrövlig morgon på jobbet! Ingen lapp på stora kaffebryggaren om att den var laddad, vilket gör att det blir översvämning när jag fyller på vatten. Inte riktigt min grej att ligga på golvet kl 6 på morgonen och torka upp vatten.....Fick dessutom leta efter jobbets telefon och avdelningens termos.....Tråkväder på förmiddagen men det blev bättre.

Annelie och jag bestämde att vi skulle åka till Djurön idag för att titta på vitsipporna. Jag har aldrig tidigare varit där. För första gången skulle jag ha syrrans Selma med mig på måndagspromenaden.


Eftersom vi gick i ett naturreservat blev det en koppelpromenad, men en härlig sådan. Det blev mycket prat och skratt, precis som vanligt. Jag gjorde mitt bästa för att berätta om allt jag lärt mig på handlerkursen.


Det fanns många vitsippor att titta på!


Sötnosen Smilla!


Snyggingen Siri!


Och så syrrans goding, Selma!


Vi hittade en härlig plats att fika på! Efter fikat band jag mina hundar för att kunna ta lite kort på Annelie och hennes hundar! Självklart blev det några bilder på mina också!








Efter en utflykt som tog ett par timmar lämnade jag av Selma hos syrran och for vidare på kurs! Smilla var trött men ändå laddad. Vi tog det lite lugnt och körde mest rutan och vittringen men även lite annat! Båda hundarna fick också träna det vi lärt oss i helgen! 

Det blev en lång dag eftersom vi stannade och handlade på vägen hem! Nu ska vi förbereda morgondagens tre utvecklingssamtal innan det är dags för sängen!

1 kommentar:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Det är såna här vackra hund/ naturpromenader som gör att man orkar vardagen. Fina bilder.