onsdag 18 mars 2015

Vilken dag!

Vilken toppenhärlig dag det har varit idag! Sol, nästan vindstilla och varmt! Jag slutade dessutom tidigt! Jag har massor att göra. Det här är enda eftermiddagen/kvällen den här veckan som jag inte har något inbokat. Dessutom har jag aktiviteter (kurs och tävling) både lördag och söndag. Det känns som alla måsten håller på att växa mig över huvudet! Att vattna blommor och gå ut med soporna känns som oöverstigliga hinder just nu! Men jag känner också att det gäller att passa på att njuta eftersom SMHI hotar med vinter igen på fredag!

Jag tog med hundarna på en solig promenad direkt när jag kom hem! Vi gick runt elljusspåret i Ättetorp!

Efter ett besök i tvättstugan och en snabbfika var det dags att åka ner till frissan! Hundarna fick följa med och sitta i bilen! Efter frissan blev det ett snabbt och intensivt träningspass på gymmet! Efter 45 minuter kände jag mig färdig och tog med hundarna upp till Lillsjön! En dryg timmes promenad med pigga, busiga hundar blev det! Längre vågade jag inte gå eftersom jag inte visste när det skulle bli mörkt! Strax före 18 åkte jag hemåt! 



Jodå, jag har både varit ute med soporna och vattnat blommorna. Jag har dessutom diskat flera dagars disk och lagat mat! Nu är det bra tvätten som ska tas om hand innan jag dyker i säng! Hundarnas borstning och dammsugningen får vänta till lördag eftermiddag!

Inga kommentarer: