söndag 17 november 2013

Sol!

Vilket underbart väder det är idag! Sol och många plusgrader! Det blev att ta en tunnare jacka på promenaden och ändå blev jag riktigt varm! Härligt eftersom jag gillar sol och värme!

Idag blev det en runda förbi Dvardalabacken och Gamla Banvallen! Vi stannade till vid Ättetorpskyrkan och tränade lydnad i nästan en timme. Koner, apportbockar, vittringspinnar och lite annat hade burits med i ryggsäcken under hela promenaden!

Nöjd med träningen i dag!

Analysen på vittringen är suverän, däremot måste vi träna på ingångar och överlämnande!

Fria följet gick jättebra! Smilla kommer närmare och närmare! Det är jag som måste tänka på mitt kroppsspråk.

Både sättande och läggande under gång fungerade bra och inkallningen var det inga problem med!

Skickandet till rutan gick också bra. Nu är det bara ställandet i rutan som måste fungera. Eller rättare sagt, jag måste kommendera i rätt ögonblick!

Bra fjärr, både sitt-ligg men även ställandet gick bra! Nu kör vi fortfarande de första övningarna på ställandet, alltså precis framför men hon börjar kunna stå-kommandot.

Suveräna apporteringar, både trä- och metallapporten! Okej, lite bus vid upptaget av apporten men bra fart både ut och in och snygga sättanden och överlämningar!

Provade också lite inkallning med ställande. Eller rättare sagt påbörjade det momentet! Där finns det mycket att träna men vi skyndar långsamt!

2,5 timme tillbringade vi ute på förmiddagen! Härligt! Sedan var det gott med en kopp kaffe innan det är dags att ta tag i lite som behöver göras. Hundarna sover gott men Smilla ska snart väckas för en rejäl genomborstning innan vi tar fram dammsugaren!

Passa på och njut av solen idag!!!

Inga kommentarer: