onsdag 2 november 2011

Rallylydnadsträning!

Idag har vi tränat rallylydnad. Linda har fixat så att vi kan vara inne i ett ridhus! Vi är inte jättevana att vara i ridhus, i alla fall inte Smilla, men det fungerade riktigt bra. Det var många hundar och rätt trångt. Två banor var uppbyggda, en nybörjarbana och en fortsättningsbana.

Siri tyckte att det ibland blev lite för trångt. När det dessutom var någon som höjde rösten åt sin hund blev det extra jobbigt, men hon fixade träningen riktigt bra. Svårigheterna var när jag skulle gå runt henne, både sitt - gå runt och sitt - stå- gå runt! Annars var hon glad och positiv som vanligt!

Smilla var riktigt alert idag. Klart att hon ibland tittade på vad "kompisarna" gjorde och nosade någon gång ibland, men oftast hade hon superkontakt med mig. Smilla tycker att det är svårt med sitt - stå, så det måste vi träna massor på.



Hundarna efter träningen!!!


Kompisarna Uno och Inez laddar för träning!





Många hundar av olika raser var med och tränade idag, både gamla och nya bekantskaper! Riktigt roligt och vi ser fram emot nästa gång! Det är två veckor tills dess men det är jag som är ansvarig för att fixa bana......

7 kommentarer:

Linda o Inez sa...

Fina bilder du fick! Jag tog inte ens med kameran...
Det ska bli kul att se vad du väljer för bana till nästa gång!

Britt Marie o Rudi sa...

Kul! Nu blev jag avundsjuk!
Vilket härligt gäng ni verkar vara!

Anonym sa...

Vad kul att du fotade lite :)
/Lotta

Grabbarna boys sa...

Det ser ju jättekul ut.
Snygga kompisar du har dessutom!!
Vov från grabbarna boys!

Anne-Lie sa...

Häftigt att se så många olika hundar från smått till stort som tränar Rallylydnad, verkligen något för alla. Lycka till med träningen!

Sofie sa...

härligt att ni kan vara i ett ridhus och träna :) ridhus har sin utmaning med lukter och bajs :) jag hoppas att vi kan hitta ett ridhus i vinter att vara i och träna. Hade ett billigt förut men nu har de husvagnar där :(

Quila o Ronja sa...

Vad kul! Det är ju toppen att kunna vara i ett ridhus :-) Ffa när snön kommer.
Tack! Ibland faller man ner en bit, för att sedan kravla sig opp igen ;-)
Kram