söndag 3 januari 2016

Annas Hundlya!

När jag på förmiddagen satt och kollade igenom facebook upptäckte jag att Annas Hundlya, hunddagis med inomhuslokal, skulle ha öppen träning med fokus på platsligg idag. Vi har aldrig varit där förut även om vi har bokat en tid i hallen om ett par veckor. Stadgan i platsligget är aldrig fel att träna och dessutom har vi gångavstånd (knappt 10 min) till lokalen. Hörde av mig till Thina som nappade direkt eftersom hon inte hade något annat för sig!

Blev glatt överraskad när jag kom dit. En relativt stor lokal med bra matta på och helt okej att utnyttja boxarna att sätta hundarna i. Soya var i fokus men även Smilla fick lite egen träning. Soya har svårt för linförighet och fritt följ i nya miljöer. Inkallningen fungerade inte alls idag men platsligg är inga problem. Moment som har med stadgan att göra fungerar riktigt bra! Och det är kul! Vi tränade platsligg med många olika störningar. Ringdans, julsånger och "byte" av förare! Bra och nyttigt initiativ av Anna!




Väldigt trevlig och nyttig träning men tyvärr var det bara Thina och jag som kom. Nu blir det ett nytt tillfälle på onsdag och då får vi väl hoppas att det blir fler som kommer! Jag ska i alla fall gå dit!

Inga kommentarer: