lördag 28 juni 2014

Ännu ett valpbesök!

Så var det dags för ännu ett besök hos valparna! Vädret var inte det allra bästa! Jag hade hoppats på sol men även om regnet hängde i luften klarade vi oss hela förmiddagen! Idag var även lite gamla bekanta där, Birgitta, Sara och Alex! Det blev mycket mys med valparna och mycket prat!

Valparna har fått sina namn efter operasångare! Min Soya kommer i stamtavlan att heta Bryngans Maria Callas! Hanarna heter Bryngans Luciano Pavarotti och Bryngans Placido Domingo! Än så länge har de inte ärvt sångarnas röstresurser (och det kanske är tur det)!


Domingo!


Soya!


Syskonkärlek!


Soya och Pavarotti!


Alla tre godingar!

Soya! 


Soya!


Domingo!


Domingo och Pavarotti!


Domingo!


Pavarotti!


Domingo!


Soya och Gucci!


Mer lek! Soya och Gucci!


Soya hittade något spännande!


Och här är ännu mer spännande saker! Ett hål!


Man blir trött av att utforska världen!

Jag tror inte att jag behöver skriva så mycket! Bilderna säger nog mer! Sådana sötnosar! Trygga, positiva och nyfikna! Keliga och framåt! Jag upptäcker nya saker varje gång jag ser dem! Det är tur att det bara är en tik, annars hade jag haft svårt att välja! Hanarna är så härliga båda två! Pavarotti var den som jag fastnade för först, kelig och lugn, men Domingo växer för varje gång jag ser honom! En underbart härlig hund som jag nog hade valt! 

Två och en halv vecka kvar till Soya ska flytta hem till oss! Jag hoppas verkligen att vi ska trivas ihop; Smilla, Soya och jag!!!

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Så kul att träffas idag trots allt. Stor kram!

Birgitta sa...

Och jättefina roliga bilder

Birgitta sa...

Och jättefina roliga bilder!!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Nu börjar ni väl känna varandra lite.