söndag 22 juni 2014

Ledig söndag!

Vad gör man en ledig söndag!? Jo, ägnar sig åt sitt intresse - alltså hund!

Smilla och jag började med en långpromenad i skogen innan vi åkte iväg för att träna lydnad och rallylydnad! Det blev drygt tre timmar med träning, fika och prat! Lite regn men vad gör det när man har trevligt tillsammans! Sju stycken var vi allt som allt och jag tror att de flesta var nöjda med träningen!

Vi varvade den långa rallylydnadsbanan (med mycket högerhandling) med lydnadsmoment (fritt följ, läggande, inkallning, apportering, rutan och fjärr). Vi passade även på att köra gruppmoment (både sitt och ligg)! Jag är nöjd med min träning, förutom första rundan i rallyn och vissa småsaker (Åttans frestelse samt högerhandling i spiralen) men med lite kritiska ögon och en del tips och råd blev det bra till slut!

Efter en snabb lunch, packade vi ihop och åkte mot Nyköping och lite valpmys! Eller mycket valpmys!!! Åh, vad de växer! Det var inte lätt att fota idag! De var kvicka som, jag vet inte vad....Och sitt stanna kvar hade de inte hört talas om! Alla tre är trygga, keliga och framåt! Men jag tror att Soya är den som är mest nyfiken och tar för sig mest! Skosnören, byxor och fingrar var populära! Det blev tre timmar hos Inga-Britt!













Grabbarna!




















Nu längtar jag verkligen tills jag kan hämta hem min lilla Soya! 3,5 vecka är det kvar!!!

Det kan knappt bli bättre en ledig dag! Massor med hund och trevliga människor att umgås med!

1 kommentar:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Nu blir det svårare gör varje gång som du ska ta avsked av Soya.
Träningen var som vanligt rolig. Tack så mycket.