lördag 21 juni 2014

Midsommar

Så var det midsommar igen och traditionsenligt tillbringades helgen i Julita! Som vanligt blev det en stund på Julita Gård, skillnaden i år var att jag inte jobbade! Tittade lite på pionerna! Det finns massor, jättefina pioner. Hann se stången resas och fick även äran att dansa runt stången med Ylwa och Tor! Sedan blev det fika och lite lottköp, dock inga vinster, men någon ska väl sponsra Julita GoIF! Eva, Ylwa och Tor åkte en runda med häst och vagn! Efter ett par timmar åkte vi hemåt!






Fika med jordgubbstårta!


 

Spänd väntan på hästen!



Lite pirrigt var det!


Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Vi var 12 runt bordet!


Sotis passade på att mysa lite när det fanns gott om folk att krypa upp hos!


Midsommarblomster!


Och allsång blev det!


Midsommarstången ställde vi på bordet!


Sill, lax, potatis och prinskorv var det till förrätt. Grillat med potatis, sallad och sås till varmrätt och långt senare blev det rabarberpaj och massor med vaniljsås till efterrätt!


Öl, vin, snaps, cider, cola och juice! Det gick att välja nästan vad som helst att dricka!


Smilla njöt också av allt folk!


Margareta, Monica, Niclas, Viggo och Nelle dök upp lagom till femkampen. Självklart var Stella med också!


Herrar mot damer i femkampen! Blåsrör, bollkastning, pil, kubb och boule! Damerna vann kubben och boulen blev jämn, fast killarna ledde med 6-0 en period! Killarna vann med 4-1!!! Grattis!


Åskådare och heja-klack!

Klockan var över 23 när jag påbörjade promenaden hemåt! Nästan en timme tar det att gå men det var fortfarande ljust! Mötte Anni och Smilla på vägen hem och fick en liten pratstund! 

Idag har jag gjort årets ideella insats och suttit två timmar i entrén på Julita Gård tillsammans med Lena! En hel del folk även idag! 




Inga kommentarer: