fredag 24 oktober 2014

Ledig fredag!

Helt underbart att få en extra ledig dag någon gång ibland! Tanken var att jag skulle hinna massor idag men ändå ta det lugnt! Tyvärr rinner tiden iväg så allt har inte blivit gjort! Men det viktigaste har jag gjort!

Gick upp strax efter 7 i morse! Tog en lång, lugn frukost innan jag tog med hundarna och gick runt Gransjön! Båda hundarna sprang lösa den mesta delen av rundan! Jag vågar inte alltid släppa Smilla eftersom hon är så intresserad av vilt!

Efter promenaden åkte vi direkt in till stan! Vi åkte till Peugeot för att fixa bilnyckeln! Jag har bara en nyckel och den går inte att använda i dörren. Häromdagen gick nyckeln sönder! Öppning och stängningsknappen "försvann" så jag har inte vågat låsa bilen! Nu bytte de hölje, tog 2 minuter och kostade 242 kronor, så nu fungerar det igen! När jag ändå var i stan åkte jag till en annan bilfirma och kollade lite på ny bil! Fanns en del intressant!

På hemvägen stannade vi på Djurmagasinet och handlade hundmat! Båda hundarna fick följa med in för att väga sig! Smilla 16 kg och Soya 12,3! Storhandlade mat till mig också och en födelsedagspresent till Julia som fyller nästa vecka!

Hemma och fika och en kort promenad innan det blev en timme på gymmet! Sedan blev det lunch och tvättstugan! Passade på att tvätta lakan när jag var hemma!

Sedan tog jag med hundarna till kyrkogården för att tända ett ljus på mammas och pappas grav! Tog svängen runt Idrottsparken innan vi stannade till på Prästens Äng för att träna lydnad! Smilla blir riktad laddad av att sitta bunden när jag tränar med Soya! Soya fungerade inte alls när Smilla fanns i närheten! Det blir en utmaning att lösa! Idag fungerade Smilla jättebra trots regn och fuktigt gräs! Känns som vi gör framsteg men jag vet att nästa gång kan det vara omöjligt igen!

Väl hemma fixade vi hundgodis, torkad leverpastej och lunch - lasagne - till imorgon! Har även hunnit med lite städning innan jag sjönk ner i soffan! Nu blir det inte mer gjort idag, men det finns ju fler dagar!





1 kommentar:

Julia sa...

Ni har ju hunnit massor! Viktiga saker som present till och med! ;)