söndag 19 oktober 2014

6x50

Igår var jag på 50-årsfest! Eller rättare sagt 300-årsfest! Det var nämligen 6 stycken som firade sina födelsedagar ihop! Min syster Eva och hennes vänner Anette, Ingrid, Karin, Marie och Susanne har/ska alla fylla 50 i år!

Det blev en jättehärlig kväll! Ett 70 tal personer samlades i Åby Folkets Hus! Bordskavaljeren letades upp med hjälp av ordspråk! Damerna fick halva och herrarna andra halvan! Sedan fick paret ett föremål som visade vilket bord vi skulle sitta vid! Innan vi satte oss till bords var det tipspromenad! Frågor om jubilarerna! Till exempel; Hur många år hade de alla känt varandra? Vem har fastnat med tungan i en flaska? Vem får inte sova i sitt sovrum? Ja, jag och min bordskavaljer lyckades få alla rätt!

Maten som serverades var god filippinsk mat! Jag var lite tveksam eftersom jag inte gillar stark mat men det här var jättegott! Under maten var det underhållning! Eller tävling! Gästerna delades upp i två lag som tävlade mot varandra! Det mesta handlade om att sjunga och spela högst och digga mest! Kan säga att rösten inte har varit den allra bästa i dag!


Jag blev dessutom uttagen som en av dem som skulle gå fram och sjunga "norsk karaoke" för mitt lag! Alltså nynna/sjunga en låt som jag hörde i hörlurar och de andra skulle gissa vilken! Jag skötte mig bra men även om det var en känd låt har jag totalt glömt vilken låt det var!

Efter kaffe och cupcakes var det dans! Det var ett rejält hålligång! Vid midnatt började folk droppa av och vid halv ett-tiden åkte jag hemåt! 

Vilken härlig kväll det blev! Tack alla festfixare; Eva, Anette, Ingrid, Karin, Marie och Susanne!

Inga kommentarer: