tisdag 18 februari 2014

Avkoppling!

Mår inget vidare just nu! Sover dåligt, ont i magen och ont i huvudet! Så spänd i käkmusklerna! Troligtvis hör allt ihop. Lider nog av en omedveten stress! Det har varit mycket frånvaro på jobbet och därmed många vikarier! Bra vikarier som tur är, men det är tufft! Trivs på jobbet men det är ändå mycket tankar och funderingar!

Längtar efter våren! Värme, sol och ledighet! På förmiddagen idag fick jag en försmak av våren! Solen sken och värmde riktigt! Jag är glad att jag har ett jobb där jag får vara utomhus ibland!

Längtade efter eftermiddagen idag! Jag slutade tidigt och det såg ut att bli ett toppenbra promenadväder. Tyvärr blev det inte riktigt så! Solen försvann men vårkänslorna fanns kvar. Tog med kameran och Smilla på en promenad längs med Glottern! Tyvärr visade kameran att det bara var 10 minuter batteri kvar! Så bra..... Bilderna blir ingen höjdare när batteriet är så dåligt, men jag fotade så länge det gick! Det mesta blev suddigt!

Nästan två timmar var vi ute och gick! Träningsvärken efter gårdagens afro-pass började kännas men huvudvärk, magvärk och käkvärk lättade! Tänk vad skönt det är att traska omkring i skogen med världens bästa hund som sällskap! Njuter verkligen av en ledig eftermiddag!






Smilla passade på att njuta av den (förhoppningsvis) sista snön! Ikväll blir det inte mycket gjort! Slötittande på teven och så tidigt i säng! Snart är det helg igen!!!





Inga kommentarer: