tisdag 3 september 2013

Äntligen tisdag!

Ja, egentligen är väl inte tisdagar så speciellt roliga, utan ganska vanliga. Men på tisdagar slutar jag tidigt och skulle äntligen träffa Annelie, Martin och Theo igen! Vi har inte träffats på 1,5 månad eftersom Siri och Smilla har löpt! Men nu! Äntligen var det dags! Tror att vi alla blev lika glada av en härlig stund i skogen! Toppen väder, go fika och mycket prat! Kan man ha det bättre!?














Efter ett par härliga timmar i skogen var det dags att fara hemåt! Hundarna skulle borstas ikväll och lite städning skulle genomföras! Jag hann inte långt innan telefonen ringde! Anette och Michaela var i Åby och plockade blåbär! De undrade om jag ville träffas. Michaelas hund Milou hade aldrig träffat Siri och Smilla! Jag stannade till vid Kajen och letade upp Anette och  Michaela i skogen och fick ännu en härlig promenad och mer prat och skratt!




Siri passade på att bada lite!


Smilla njuter av härligt sällskap, eller beror det på att det finns mat....


Även Milou badade!


Dagens fynd - ett gammalt fiskhuvud!


Smilla fattade tycke för  Michaela! Kärleken kan vara ömsesidig! 



Kan man bli annat än lycklig och harmonisk när man ser ut över Glottern en helt vanlig tisdag i september!? Härligt väder, underbar utsikt och ett lugn som sprider sig i hela kroppen! Vilken natur jag har i närmiljön! Städning och hundborstning får nog vänta till i morgon! Ska försöka komma i säng tidigt efter att ha varit i gång sedan 4.30 i morse!




1 kommentar:

Annelie sa...

Oj vilken härlig eftermiddag/kväll ni fick, städa kan man göra i vinter, bäst att passa på att vara ute i det underbara vädret! Tack för idag, det var verkligen på tiden att blev av!