fredag 27 februari 2015

Sällskap!

I morse mötte vi en bekant på promenaden! Hon vände och följde med oss i stället! Min lilla osäkra Soya blev superglad! I och för sig har vi vid några få tillfällen träffats men inte så att Soya känner henne! Soya gick emellan oss och hoppade och studsade för att busa med vårt sällskap!

"Jag kan ta en hund" sa hon och fick genast Soyas koppel! Soya följde henne utan större problem (förutom när hon skulle försöka busa igång Smilla)! Härligt när min hund, som i främmande miljöer och bland många andra hundar och människor brukar vara osäker, bara utstrålar självsäkerhet!


Efter jobbet blev det också ett kort träningspass där Soya visar fram sin bästa sida! Hon är positiv och följsam! Vi busade en hel del med bollen och hon tyckte att det var riktigt kul! Bra kontakt och position vid fria följet, några snabba lägganden och en bra inkallning! Vi provar också en del av rallys frontmoment! Hon var lika positiv hela tiden!


Smilla fick ett kort pass med fritt följ! Hon tycker att det är så roligt att träna! Vi avslutade med lite höger handling och det känns som om det börjar falla på plats!



Inga kommentarer: