tisdag 29 april 2014

Tisdag!

Solen visade sig på förmiddagen och det var riktigt varmt! Jag var ute i bara linne och njöt verkligen. Efter lunchen började det mulna på och när jag åkte från jobbet var det lite kyligt! Vi skulle träffa Annelie och hennes hundar i skogen! Jag hade sett fram emot en solig stund på en klippa vid en sjö, men istället blev det en riktigt kylig stund med välknäppt jacka på! Men vad gör väl det när man har trevligt sällskap och en kaffetermos!


Smilla gjorde sig lite extra fin eftersom vi hade sällskap av favoriterna Theo och Martin!







Det här kunde ha blivit en riktigt bra bild, men som så ofta när man fotar så är det någon som blundar. Den här gången var det Martin!


Vi fick sällskap av en sädesärla! Ett härligt vårtecken!


På spaning! 


Ett par härliga timmar blev det i skogen även om det var kallt! På hemvägen stannade jag på gymmet och tränade mitt knä! Nu när det har varit så här varmt tar det emot att gå in på gymmet så jag känner mig riktigt stolt när jag är klar!

Även om jag känner mig trött passade jag på att fixa lite när jag kom hem! Jag har länge tänkt att jag ska städa bland mina skor. Vinterkängorna ska in i garderoben och lite tunnare skor ska plockas fram! Idag blev det gjort! Jag har dessutom kastat alla skor som är utslitna! Bra gjort, Brita! Jag som sparar det mesta för att det kan vara bra att ha!




2 kommentarer:

lenashundar.blogspot.se sa...

Fina bilder på fina hundar. Skönt att höra att det är fler som tycker kaffetermos är viktigt på promenaderna i skog och mark! I Göteborg sken solen hela dagen...

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Du har verkligen fina strövområden i din närhet.