onsdag 2 april 2014

Årslistorna 2013

Fick ett SMS idag innan jag åkte från jobbet! En grattishälsning från Smillas uppfödare till en bra placering på årslistan! Hade ingen aning om vilken placering vi hade eftersom vi inte hade fått Schappis-nytt, men när jag kom hem från jobbet idag hade den kommit!


Smilla kom på delad tredje plats i Årets Lydnadsschappe! Överraskande, eftersom vi inte har lyckats så bra på tävlingarna och det är så mycket större konkurrens än det varit tidigare! Både Siri och Smilla har varit med på listorna i flera år men det är många mer som tävlar nu och med stora framgångar!


Både Siri och Smilla är med! Smilla på plats 21 och Siri på plats 25! Vi har bara tävlat 2 tävlingar var! Känns som en lite konstig lista när man tittar på poängen! I lydnaden har vinnande hund 55 poäng och vi hade 44 här har vinnande ekipage 472 poäng... Sammanräkningen måste vara annorlunda än lydnadens sammanräkning!


Till och med på utställningslistan är vi med, men väldigt långt ner! Plats 67 är väl inte så mycket att skryta med men utställningen är ju inte riktigt vår grej!

Känner mig stolt över min (vår) placering på lydnadslistan!!!

Stort grattis till alla andra som är placerade på listorna! Och även till de som inte placerat sig men kämpar ändå!

Inga kommentarer: