måndag 30 oktober 2017

Sällskap!

Det fanns en tid när vi träffade Annelie och hennes hund/hundar en gång i veckan för en promenad, en pratstund och lite fika, men vi har tyvärr tappat bort den traditionen. Vi pratar om att vi ska ses men det tiden verkar inte räcka till. Idag blev det äntligen av! Vi träffades i Glotternskogen och tillbringade två timmar tillsammans i en kylig men solig och rätt skön höstdag! Hundarna var mer eller mindre springiga och busade av sig rätt rejält. Även Smilla fixade att gå lös den mesta tiden! Inkallningarna var perfekta och de var aldrig långt borta från oss! Speciellt inte när Anneli bjöd (mig) på go-fika!




Jag och min kompis!


Och så skulle det bli gruppfotografering! En jäkla pinne i vägen!


Gör om och gör bättre....


.....eller kanske inte!


På en annan plats gick det bättre!


Ännu en!

Annelie hade kameran med sig och tog som vanligt väldigt fina bilder! Lite beror det nog på att motivet är väldigt vackert!






Kolla Smillas blick! Tror hon är lite vild och galen.


Stannade till vid kyrkan på hemvägen och tränade lite lydnad med Soya. Var tvungen att passa på medan det var ljust. Vi har fastnat i träningen med rutan eller rättare sagt på stannandet i rutan. Så länge det ligger en tasstarget i rutan stannar hon på den. Så fort den är borta hör hon kommandot men börjar trampa runt för att leta efter targeten. Om hon stannar snabbt kör hon en helomvändning och hoppar en meter åt höger. Då hamnar hon utanför bandet.... Nu backar vi tillbaka och försöker hitta en lösning. Problemet är att det blir mörkt så det är väldigt svårt att träna nu. Lördag, söndag och måndag när jag slutar tidigt går det. Resten av veckan är det kört men vi har ju hela vintern på oss att hitta en bra lösning. Två tävlingar är inplanerade i höst men då satsar vi bara på att hitta känslan mellan oss! För övrigt är jag nöjd med hennes träning idag! Jag trodde att hon skulle vara trött men energi och attityd var det inget fel på!

Avslutade kvällen med ett medelpass på Friskis! Känns som det blev en bra dag!



Inga kommentarer: