onsdag 2 oktober 2013

Ont i knäet!

Jag har haft mer eller mindre ont i mitt knä sedan slutat av april. Det går säkert över har jag tänkt och periodvis tagit det lite lugnare. Under semestern kändes det något bättre men i jobbet är jag periodvis väldigt låst. Jag kan t ex inte sitta på golvet.

Jag misstänker att det är en miniskskada i höger knä. Jag hade en i vänster knä för 5,5 år sedan och opererades i samma veva som jag hämtade hem Siri! Tidig i höstas var jag på Vårdcentralen med knäet. Där blev jag skickad till sjukgymnast, drop-in i Hageby 1 tim per dag väldigt konstiga tider. Nu har jag varit hos sjukgymnasten 3 gånger men får bara ondare i knäet efter hans övningar. Han tror att jag har åldersförändringar/artros i knäet. Idag misstänkte han också att det var en inflammation, så han rekommenderade inflammationshämmande tabletter. Dessutom var det dags för en ny sjukgymnast, en som var specialist på artros. Om det visar sig vara artros får jag gå på en artrosskola ett par gånger. Men för att komma dit måste man gå på en ny drop-in! Den är gången är det tisdagar mellan 10 och 11! De tar inte emot hur många som helst utan man får ta en nummerlapp och om nummerlapparna är slut är det bara att åka hem!

Jag förstår inte riktigt systemet! Det känns lite omständigt men det är väl bara att göra som man blir tillsagd och hoppas på att turen är med mig den tisdagen jag kan åka ifrån jobbet......

Inga kommentarer: