lördag 31 januari 2015

Obokad!

Igår hade vi ett födelsedagsfirande inbokat men sedan är det helt tomt i almanackan, hela helgen! Visst finns det saker att göra men jag har inga tider att passa utan kan styra precis som jag vill!

Igår var jag hos systerdottern på 18-årskalas! Mycket presenter fick hon och det var några eller speciellt någon som gärna ville ha dem allihop!


Soya satt till slut i Gretas knä medan hon öppnade paket! Hmm... 

Gott mat och dryck och en riktigt god cheesecake till efterrätt bjöds det på!


Katterna är spännande och läskiga! Blixten är väl inte jättefarlig men det gäller att hålla sig på lite avstånd!


Sotis är läskigare! Han går omkring och är stöddig även om han inte gör något! Soya är jätterädd för honom, men även lite nyfiken! Lite konstigt att Sotis har blivit sådan. När mamma levde var Sotis så förtjust i hundarna, speciellt i Siri! Han sprang och mötte oss när vi kom och slängde sig framför hundarna för att få kela!


Soya och Blixten delar vattenskål! Soya skulle väldigt gärna "dela" matskål också!



Idag var det riktigt vinterlandskap när vi var ute på förmiddagen! 1,5 timme lullade vi runt innan vi gick hem för att ta tag i några måsten! Förmiddagsfika, tvättstugan, disken, städa badrum, borstning av hundar och dammsugning har vi hunnit med idag! En kortare eftermiddagspromenad och ett träningspass vid kyrkan! Tränar mycket högerhandling med Smilla! Hur svårt kan det egentligen vara att sitta rakt på höger sida!? Om man frågar Smilla är det jättesvårt! Soya fick träna mycket ingångar och stadga! Hon gör framsteg och tycker att det är kul!


Nu har vi sjunkit ner i soffan och tänker inte göra mycket mer idag! I morgon är en ny dag och då får vi se vad vi hittar på!


Inga kommentarer: