måndag 5 januari 2015

Veterinärbesök!

Då fick det bli ett telefonsamtal till veterinären! Den här gången ringde jag till Evidensia som hade öppet hela dagen. I vanliga fall brukar vi oftast åka till Norsholm men de stängde kl 12 idag och det kändes som om det skulle vara svårt att få tid där!

Vi fick komma redan 9.30! Soya tyckte att det var spännande för det fanns massor av mat i väntrummet! Hela långa rader med mat som man var tvungen att utforska med nosen och lite med tungan!


Det var inte riktigt lika kul inne hos veterinären! Hon skulle prompt känna och kolla och det gjorde jätteont!!!! Det visade sig att hela klon var av nästan ända uppe vid fästet och den behövdes tas bort! Nu hade ju jag (min dumskalle) gett Soya frukost så det gick inte att ge henne lugnande direkt! Istället fick hon bli kvar och skulle få hämtas 14.30! Mitt lilla hjärta följde med veterinären så fint dock lite avvaktande men jag tror inte att hon vände på huvudet och tittade på mig en enda gång!

Nu hade jag många timmar på oss och kunde göra massor men med lite oro i kroppen får man inget vettigt gjort! Jag åkte och handlade och medan jag var där fick jag ett meddelande från Annelie som undrade om vi kunde äta lunch ihop! Bra sätt att fördriva tiden så det blev lunch på stan och sedan en promenad från Herstadberg runt Marieborg! 

Strax före halv tre var jag tillbaka för att hämta Soya! Massor med folk i väntrummet och svårt att få försäkringsbolaget att direktreglera. Tydligen hade de massor att göra! Jag fick nog vänta nästan 40 minuter innan jag fick tillbaka Soya! Klon var bortdragen och pulpan hade också följt med! Massor med blod kom men allt såg bra ut! Inget svullet, inget illaluktande, inga klorester kvar! Det känns bra! Ett bandage som skulle sitta kvar ett par dagar och så en stor fin tratt som gör att man varken hör eller ser! Smärtstillande under ett par dagar och lite lugn ett tag!


Nu är vi hemma igen något tröttare men glada över att det inte var värre! 



1 kommentar:

Annelie sa...

Nu håller vi tummarna för snabb läkning och skickar många krya kramar!!