söndag 18 januari 2015

Trevligt sällskap!

Idag har vi passat på att vara sociala! På förmiddagen träffade vi Nina och Toka inne i stan för en promenad och en pratstund! Soya har bara träffat Toka en gång förut och det var när hon var liten! Lite otäckt men mycket spännande var det att träffa henne igen! I början gick det bra så länge inte Toka tittade på Soya. Gjorde hon det hoppade Soya 2 meter bakåt för att snabbt vara framme och försöka nosa på henne igen! Mitt i promenaden  gjorde Soya rejäla lekinviter och i slutet av rundan nosade de på varandra och på samma fläckar!  Jag är så otroligt nöjd med attityden! Hela kroppspråket visade att det här var kul och spännande!







Ja, det var i alla fall en rejält trött hund som jag fick med mig hem! Ny miljö och nya bekantskaper tar på krafterna!

Åkte förbi hos svågern på hemvägen för att hämta min nya dator! Spännande, spännande men än så länge fungerar den bra!

Fick i mig lite lunch innan det var dags för nästa utflykt! Nu skulle jag åka till Annelie och hälsa på hennes lilla nytillskott - Sky! En 8,5 veckor gamla jaktgolden! Tyvärr var inte min kamera på bästa humöret! Vet inte om den börjar bli allt för gammal och dålig! Några bilder är det men de är inte de allra bästa!


Självklart hade jag med en liten present! 


En framåt liten grabb, som var social och kelig och gärna kröp upp i knäet!


Otroligt vassa tänder hade han! Som han gärna använde i alla kroppsdelar! Hade förträngt det här med valptänder! Tror inte att Soya gjorde en tendens till att tugga på mig! I alla fall var det inte många försök! Hon var helt enkelt inte tuggig.....


Det tar på krafterna att få besök när man är liten! Skönt att man kan somna var och hur som helst!


Lånar en bild ur Annelies blogg med mig och Sky! Den lilla sötnos!!! 

Efter lite valpmys, fika, massa prat och lite koll på skidskytte åkte jag hem till mina egna små sötnosar! Snart kommer även de att få lära känna Sky!



1 kommentar:

Annelie sa...

Tack för titten, himla trevligt att du kom :)