tisdag 6 maj 2014

Tisdag igen!

Titt som tätt får jag en barnvisa i huvudet och har svårt att släppa den! Jag kan egentligen inte melodin, men texten; Dagarna de går och går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag! Dagarna de går och går efter varandra!  Måndag försvann! Måndag, måndag kom tillbaks annars fattas det en dag....

Ja, veckorna bara går! Nu är det bara 12 dagar kvar tills den beräknade nedkomsten! Och då är det bara 8 veckor kvar till semestern! Tänk vad snabbt tiden går!

Idag var det tisdag igen och vi skulle träffa Annelie! Eftersom hon hade lite annat för sig först så passade jag på att träna mitt knä på gymmet innan promenaden! Vid halv 4 träffades vi i en fårhage på Händelö! Jag hade ingen kamera med mig men det blev några bilder med telefonen!







Det blev en trevlig timme tillsammans men den avslutades med en irriterad hundägare som undrade om inte vi skulle åka snart! Hagen var faktiskt inte bara vår.....

Passade på att storhandla på vägen hem! Jag har bjudit hem lite folk på fredag kväll och då är det bäst att vara förberedd med lite mat! 

Nu blir det en lugn kväll framför teven! Imorgon är en ny dag och då är det onsdag om den nu inte försvinner....

Inga kommentarer: