lördag 17 maj 2014

Nästa deal!

Idag var det dags för ännu en deal! Förra gången var det fiskmanikyr men nu skulle det bli ridning på islandshäst! Lite pirrigt och spännande men roligt! Jag är inte riktigt lika ridvan som syster och systerdöttrar även om jag har ridit en del för många år sedan! De sista tio åren har det väl blivit tre omgångar med islandshäst och det känns väl inte som någon stor erfarenhet!



 


Det här var "min" häst! Eftersom alla heter isländska namn så glömdes det bort direkt när de sagt det, men jag tror att han hette Ajri eller något liknande!


Syrran fick den här!



Greta fick rida skäcken!


Och den här fick Julia!

Vi fick rida nästan 1 timme och 45 minuter, längst med landsväg och i skogen! Skritt, trav och galopp provades men tölten var det väl lite sådär med! Kul var det i alla fall! När vi var nästan hemma fick vi sitta av och leda hästarna sista biten! Det var skönt för benen att få gå lite grann! Lite fika fick vi innan vi åkte hemåt! Det var riktigt roligt att rida igen och det kändes lugnt och tryggt! Känner av lite på insidan av låren så det lär väl bli lite träningsvärk!


På vägen hem stannade vi och grattade Johannes på födelsedagen! Lite mer fika blev det!

Nu har vi landat i stugan efter en lång och härlig dag!! En aning trött och mör men det ska väl kännas att man gjort något annorlunda!

Inga kommentarer: