lördag 29 september 2012

Ledig lördag!

Idag hade vi ingenting inbokat. Det skulle bli en efterlängtad och välbehövlig vilodag! Vi åkte till landet redan igår och eftersom elementet hade stått på låg värme var det varmt och skönt när vi kom!

Tog en sovmorgon imorse (vaknade före 8), lång frukost och sedan en dryg timmes promenad. Hade hoppats på sol men det blev istället lite duggregn. Vi passade på att träna fjärrdirigering på promenaden och det gick riktigt bra!

Klockan 11 var det dags att träffa Britt-Marie, Maud, Kristina och Gunilla i Äsköping för en stunds träning! Det blev både rallylydnad och lydnadsträning för oss!












Med tanke på vädret blev träningen riktigt bra! Smilla är inte jätteförtjust i vått underlag och regn! Vi har problem med sitt framför och 8:ans frestelse på rallyn. Annars är jag riktigt nöjd! På lydnaden blev det mycket störningar men jag är nöjd ändå! Det blev träning av apportering, rutan och fjärren!

En trött Smilla (och matte) har vilat en stund. Snart är det dags för promenad igen och vi hoppas att det har slutat regna!

2 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Vilken rolig förmiddag vi fick.

Annelie sa...

Härligt med sovmorgon, och vilken fin dag ni fick, fortsätt att vara ledig även imorrn, för snart kommer den eviga måndagen igen! Kram