söndag 6 maj 2012

RLD N

Idag ringde klockan jättetidigt även fast det var en söndag! Vi skulle nämligen tävla rallylydnad och vi skulle vara i Valdemarsvik senast kl 8. Det var riktigt kallt när vi åkte hemifrån men väl på plats lyste solen och värmde gott!

Siri hade startnummer 9 och Smilla nummer 30.


Banan var inte den allra lättaste, 2 spiraler och 2 dubbelslalom. Dessutom var flera skyltar placerade nära kanten på banan, med risk för att kliva utanför om svängarna blev för vida! Banan var inte heller byggd efter naturliga vägar. Man fick fundera lite för att komma rätt. Det pratades också om att det här var en domare som var hård i sin bedömning.

Siri var lite studsig och något efter. När vi kom till skylt nummer 3 rök några hundar ihop precis utanför banan där skylt nummer 4 dubbelslalomen slutade. Siri blev låg och jag fick jobba massor men hon växte igen. Det slutade med lite nos, lite sträckt koppel, något sent moment, en överdriven fysiskt kontakt och ett mindre förarfel - allt som allt 87 poäng och en delad fjärde plats!

Smilla var riktigt alert och hade bra koll på mig. Det resulterade i att hon snubblade på 2 koner (-6 poäng). Förutom det var det 2 nos, 1 snett sättande, 1 sträckt koppel och en överdriven fysisk kontakt (hon duttade mig på handen). Här blev det med 87 poäng och en delad fjärde plats. Dessutom har Smilla nu 3 kvalificerade resultat i nybörjarklassen och berättigat till ett Rallylydnadsdiplom nybörjarklass, RLD N!

Har under kvällen mailat och ändrat nästa start så att Smilla får starta i fortsättningsklassen i stället!


Granne med oss "bodde" det en riktig sötnos!


Det var inte bara Smilla som fattade tycke!


Min allra bästa Siri som gjorde ett kanonlopp!


En trött Smilla, eller RLD N Humbledoes Wilda Alma!

Nöjda och trötta laddar vi nu för nästa tävling i Eskilstuna på söndag!!!!

4 kommentarer:

Linda, Inez, Drömma sa...

Grattis till välgenomförd tävling :) och grattis till titeln!

Annelie sa...

Stort GRATTIS! Vilka tjejer! Kram

Arlo sa...

Än en gång grattis! Bra jobbat!

Sandra sa...

Bra jobbat!!! Grattis :)