torsdag 3 maj 2012

Agilityträning

Idag var det dags för årets första agilityträning på Rödmossen! Jag hade fixat ihop en hoppbana med sammanlagt 12 hinder. Tunnlar och slalom fanns med. Jag hade ingen aning om hur många som skulle komma men vi blev ett gäng. Tyvärr åkte en hund hem innan kameran kom fram!







Siri fick börja! Laddad som bara den och lycklig över att äntligen få hoppa! Det fanns ingen möjlighet att styra henne i det första loppet! Men sedan gick det bättre. Självklart blev det en hel del missar men de berodde på mig! Siri var bara helt överlycklig över att få hoppa!!!! Tunnlar går bra och även slalomen om vi tar det lugnt!

Sedan var det Smillas tur. Hon har ju svårt att vara på höger sida så det måste vi träna. Även med Smilla var det mycket spring första gången men sedan fungerade hon också skapligt. Smilla har inte tränat så mycket agility. Smilla fick också träna lite apportering. Nu fixar hon att sätta sig med apporten men det var mycket tugg idag!

Siri fick köra en omgång agility till! Vilken lycka! Det blev en timmes bra träning tillsammans med andra glada ekipage! Nu ser vi fram emot nästa träning!




1 kommentar:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul att det kom så många på eran träning :) Agility verkar vara super kul för vovvarna.

Ha en bra helg nu :)
Kram