lördag 24 oktober 2015

Trevlig kväll!

Vilken trevlig kväll det blev! Jo, det var en bra dag också då jag lunchade med Thina och fick lite peptalk! Man behöver lite positiva ord ibland! Därefter blev det en promenad i skogen vid Lilla Älgsjön innan det var dags för att göra sig i ordning för kvällen.

Syrran och Micke hade dragit ihop familjen på Mongolisk Barbeque på restaurang Asien Garden vid Nya Torget! En ny men väldigt trevlig upplevelse!

(Bilden tagen från hemsidan)

Först fick man själv plocka ihop det man ville ha på en tallrik - många olika sorters grönsaker, räkor, bläckfisk, kyckling, entrecote, lamm och fläsk. Därefter lämnade man sin tallrik till kocken som stekte alltsammans medan man väntade. Sedan kunde man fylla på ris, såser, friterade räkor och kyckling, nudlar och vårrullar! 


Gott var det och mycket blev det! Men det var väldigt mycket grönsaker!


 Sedan fanns det kaffe, frukt och kakor till efterrätt!

Verkligen en upplevelse att rekommendera! När jag kom hem tog jag med hundarna och gick över till syrran för att titta på Så mycket bättre och dricka ett glas vin! En härlig kväll! Nu kan man dessutom sova en timme mer i natt så då gör det inte så mycket att jag måste upp tidigt!



Inga kommentarer: