söndag 25 oktober 2015

Solig söndag!

Solig söndag och kameran fick vara med! Startade dagen med att avsluta en kurs! Det blev som vanligt tipspromenad, korvgrillning och lite andra aktiviteter! Några hundbilder blev det!


Albin


Maya


Shanti

Vi stannade till vid stugan en stund innan vi åkte hemåt! Båda hundarna var bussugna och hade riktigt kul! På vägen hem stannade vi till i Katrineholm och gick en promenad.















Åkte till Bruksan i Norrköping och körde ett kort pass! Har tänkt att jag ska träna hund hela helgen men inte riktigt orkat. Nu blev det lite fritt följ med Smilla och en vittringsapportering. Lite släpp i fria följet och pendlade i positionen men det kändes bra. Vittringen var inte alls bra. Hon rusar fram och lyfter första bästa pinne, kommer på att hon ska använda näsan och gör då en bra analys och ett bra upptag! Andra gången är det godis utspridd framför pinnarna och då tar hon det lugnare. Vi körde två vittringar när vi kom hem och de fungerade jättebra. 

Med Soya hade jag tänkt att köra igenom hela 1:an men det var skott (5-6 stycken) på plan och Soya reagerade på dem. Det blev mycket linförighet med godis som motivation för att hon skulle släppa skotten. Det tog några minuter innan hon släppte skotten och sedan körde vi en bra träning! Jag vet att hon påverkas av ljud, speciellt hundar som låter lite ilskna. Skott har jag inte märkt av men vi har inte heller haft dem på så nära håll. Ska nog ta en promenad till skjutbanan i helgen. 

Stannade till på gymmet och körde ett rejält pass. En dryg timme var jag där och jag ökade på både vikt och repetitioner på flera maskiner! Det kommer nog att kännas i kroppen i morgon! 

Nu laddar vi för en ny vecka och hoppas på lika bra väder (men mindre blåst) hela veckan!



Inga kommentarer: