onsdag 27 maj 2015

Pricktest!

Idag har jag varit hos Rebecca igen! Den här gången för att göra pricktest för att se om Smilla är allergisk mot något luftburet! Alltså mot kvalster, mögel eller pollen!


Det är inte jättekul hos veterinären så man kan ju alltid krypa längst in under bänken så att man inte syns. Kanske tror det att man har gått hem då!


Lugnande medel gavs men Smilla ville helst inte sova. Det fick bli en liten dos till! Sedan blev det drygt 30 prickar med tuschpenna och vid varje prick sprutades ett ämne in! Två kontrollpunkter är det och det är en av dem som är har reagerat (precis som den ska)! Det visade sig att det inte fanns någon luftburen allergi och Smillas öron är ett mysterium. Nu ska de göras rent ordentligt om två veckor och fram till dess är det kortisontabletter Prednisolon och örondroppar Aurizon! Samma medel som hon fick förra sommaren. Vad som händer efter rengöringen vet jag inte men det var skönt att hon inte var allergisk! Ja, det är klart foderallergi är inte utesluten men hon har ju inte problem med varken mage eller klåda så det känns långsökt!


Hon ville inte somna men hon ville inte heller vakna! Det tog lång tid innan hon överhuvudtaget reagerade! Min lilla skrutta!



Inga kommentarer: