söndag 7 december 2014

Tävling igen!

Idag var det dags för tävling igen! Rallylydnadstävling i Kungsör! Idag fick vi fint sällskap av Annelie och hennes kamera så då blev det lite foton på oss!


Egentligen hade vi inget att tävla för! Vi har redan klarat att bli uppflyttad till mästarklass men jag behöver mer tävlingserfarenhet och dessutom var jag spänd på att se hur Smilla skulle reagera efter förra veckans paralysering!

 Idag var upplägget annorlunda! Man fick kliva in på plan från läktarhåll! Alltså behövde man inte gå ut och runt huset och in från andra sidan!


Fullt fokus under banvandringen! Banan var inte speciellt svår men det var mycket högerhandling, 14 skyltar av 16 var på högersidan! (313, 108, 123, 307, 309, 302, 104, 208, 110, 310, 312, 107, 215, 127, 217 och 314) En riktigt tråkig bana var det!


Fint fokus här!


Bra kontakt men lite snett!


Långt ifrån men bra fokus på mig!

Högerhandling är inte vår starka sida och det kändes lite haltande i början!  Backa på höger sida blev någonting annat men annars gick det skapligt! Hon nosade på nummerskyltarna, annorlunda än vi sett förut, var lite sned och lite sen! Däremot var hon klockren i honnören som var ligg framför! I slutänden visade det sig att vi i allafall hade fått ett kvalificerande resultat! 78 poäng och 14 plats av närmare 40 startande! Flesta minuspoängen hade vi på backa-momentet! Annars var det 3 nos, 1 sen, 1 bris och konstigt nog 1 rör i honnören! Jag är jättenöjd med insatsen för idag var hon inte rädd och ofokuserad! Domarens kommentar var: Härlig energi och glädje!


Finaste Soya som skötte sig exemplariskt i hallen!


Man blir trött av att vara duktig!



Två slagna hjältar som tränger ihop sig på min jacka!

Då satsar vi vidare mot mästarklassen nu då! Vi börjar med en inofficiell i mitten av januari!

Inga kommentarer: