torsdag 18 juli 2013

Nostalgi!

Igår var det dags för en av sommarens stora höjdpunkter! Gyllene Tider-konserten i Linköping! Ett perfekt sätt att fira att jag har halva semestern kvar!

Vi startade kvällen med mat på Enjoy. För min del blev det grillspett och ett glas rött! Det mysigaste hade varit att ha picknick men man fick inte ta med sig någonting in på konsertområdet, inte ens en vattenflaska! Sedan for vi till Linköping!


Vädret var toppen! Vi placerade oss ganska långt bak, eller det kanske var på mitten! Läste i tidningen att det var ca 11500 åskådare! Bra plats hade vi i alla fall!





Linnea Henriksson var förband och vi hade väl inte jättestor koll på henne, men det visade sig att vi kände igen flertalet låtar och det blev ett riktigt bra drag!


Men sedan väntade vi ju på kvällens höjdpunkt - och vid 21.15 kom de! Gyllene Tider! Lite trevande start men det blev bättre och bättre! 






Mycket nostalgi och minnen! Ganska snart var man tillbaka till sista åren på högstadiet och första på gymnasiet! Men även senare låtar kan förknippas med händelser eller personer! 


Efter 1,5 timme var det färdigspelat och mörkret hade kommit! Nöjda, uppspelta och lite trötta vände vi hemåt! En härligt nostalgisk kväll men Återtåget 2004 var, enligt min mening, något bättre!

Inga kommentarer: