söndag 21 augusti 2011

Söndag!

Idag gick vi upp tidigt! På morgonrundan mötte vi inte en människa!


Det var en härlig morgon!


Några troll var i allafall vakna så här tidigt.


En vilopaus kan behövas på vägen.





Väl hemma var det bara att packa och ge sig in till stan. Vi skulle på utställning!

Här var det en domare som körde på löpande band. Vilket tempo han hade! Han tittade på tänder och ögon, men kände inte mer på hundarna. Sedan fick man springa ett varv! Vet inte riktigt om det blev en rättvis bedömning men i slutänden blev det i alla fall en snygg hund som blev BIR - Chanel!

Smilla gick först. Hon fick Excellent och CK! Hon var enda tiken i juniorklass och blev alltså etta i klassen!

17 months old, feminin head, eyes could be little darker, quite good bodyproportions, good uppperline, correct tailset, good coat type, very good movements.

Hade inte riktigt bestämt om jag skulle ställa Siri. Hon har inte ätit på flera dagar och är som ett benrangel men eftersom domaren inte kände på hundarna så valde jag att ställa henne!

3 years old, feminin head, in underjaw, two P2 missing, good bodyproportions, topline could be a bit stronger, good hindquarters, moves good.

Siri fick bara Very good pga att hon saknar två tänder! Alla andra schappar fick excellent och CK! Det blev många hundar som tävlande om bästa tik och där blev inte Smilla placerad. Vet inte riktigt om jag ska vara nöjd! Alla, utom Siri, fick Excellent!



Trött blir man efter en dag på utställning! Efter lite shoppande for vi hemåt.

Eftermiddagen tillbringade vi hos mamma. Hon bjöd på middag! Vi firade pappas födelsedag! Idag skulle han ha fyllt 90 år!



Inga kommentarer: