söndag 14 augusti 2011

Helg!

När man jobbar är det verkligen jätteskönt med helg och speciellt med "lediga" helger då man kan få en riktigt skön sovmorgon! Det här var en sådan helg där inget speciellt var inbokat, förutom Diggiloo-konserten på lördag kvällen!

Jag slutade tidigt på fredagen, vilket jag gör var fjärde vecka, och det gör också att helgen blir extra lång. Självklart for vi till landet. Fredagen ägnades åt skogspromenad med svampplockning. Det blev också grillat och ett glas vin!

Lördagen bjöd på strålande väder! Vi "lunkade" en runda före frukost och tog sedan en promenad till affären för att lägga på ett brev och handla lite. Det är ungefär 5 km till affären så det blev en riktig långpromenad.


Så var det dags att bege sig iväg till Katrineholm och Diggiloo-konserten. Vi var 12 personer som skulle gå! Förväntningarna var höga. Jag tror att det är femte gången vi går!


Mycket folk var det, toppenväder och ett fint område!


Vi hittade en bra plats där vi slog oss ner!


Vi började självklart med att äta, medan vi väntade på att konserten skulle börja!


Laddade...........




Bra artister med underbara röster, men......Det blev inget drag! De spelade fel sorts låtar, mycket visor men de gick alldeles för långsamt. 70-tals-progen var det lite drag på. Akten avslutades med några schlagerlåtar! Nu var det bara att hoppas på andra akten!



I pausen blev det fika!

Tyvärr blev andra akten inte heller någon höjdare. Kändes som om de spelade filmmusik som jag inte kände igen. Alltså ingen allsång!




Jag som har väldigt svårt för Tomas Di Leva fick ändra uppfattning. Han var den som var bäst!


En del vill inte vara med på bild!



Något svalare och mörkare blev kvällen som blev trevlig tack vare sällskapet!

Inga kommentarer: