tisdag 25 juni 2013

Måndag!

Så var det dags för måndagspromenad igen! Den här gången blev det mest att sitta och prata på en solig klipphäll vid vattnet!



Och så blev det lite "go-fika" förstås! Annelie hade bakat! Både hundarna och jag var nöjda efter ett par timmars umgänge med Annelie, Martin och Theo!

Som vanligt var det tävlingslydnadskurs med Smilla på kvällen! Vi hann inte ens börja kursen förrän regnet vräkte ner och det blåste halv storm. Det gick snabbt över men Smilla gillar inte regn och var allmänt seg! Efter i fria följet, dålig fart på inkallning och apportering, tittar bort på fjärren för att slippa undan. Jag är inte nöjd med min hund efter gårdagens träning! Jo, vittringsapporteringen gick kanonbra och nu har vi fått massor med träningstips!

Idag, tisdag, har vi kört ännu ett lydnadspass! Nöjd med allt utom fria följet där hon är så seg! Konstrade lite i början på fjärren också men annars var det en helt annan hund idag! Siri fick också ett pass i går och ett idag! Hon är inte ett dugg väderberoende utan studsar lika glatt hela tiden! Vilken underbar glädjespridare hon är!

1 kommentar:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Ni har mysiga måndagspromenader. Vi har spårat med Aya, Smilla, Shanti och Monikas 6 månader gamla Vigge. Det gick bra gör alla.