måndag 1 oktober 2012

Måndag!

Idag var det måndag igen och jag behövde verkligen en riktigt hundpromenad med trevligt sällskap! Jag har haft en tuff dag på jobbet, med ändringar som gör att jag inte riktigt känner mig hemtam. Det blir säkert bra bara man kommer in i det nya! Vädret var grått och tråkigt men på eftermiddagen var det i alla fall uppehåll! Annelie och jag träffades vid Mässhallarna för en promenad runt Strömmen!


Är man på stadspromenad måste man prova bänkarna!


Kontakt med Annelie!


Vilopaus!


Snygging!


Vart tog de vägen?


Spaning....


...efter fåglar...


.....mer fåglar...


....och ännu mer fåglar!


Äntligen fikapaus!


Balansövning!


Efter en två timmars lång promenad med mycket prat var det dags för kurs på Himmelstalundsfältet! Tyvärr började det regna och fortsatte mer eller mindre de två timmar som vi tränade. Smilla gillar inte regn och våta underlag. Hon blir låg och ganska passiv! Vi gjorde vårt bästa och träningen var ändå rätt okej! Mina skor och strumpor var genomvåta när jag åkte hem och jag frös och hade huvudvärk! Det blev ett varmt bad för att tina upp, tyvärr försvann inte huvudvärken så det blir tidigt i säng!

1 kommentar:

Sandra sa...

visst är det skönt med hundarna när det är körigt på jobbet...de ger så mycket positiv energi och kärlek när man känner sig trött och uppgiven.