fredag 5 oktober 2012

Helg!

Efter en intensiv vecka var det äntligen fredag, dessutom en sådan fredag som jag slutar kl 13! Vädret, som definitivt inte har visat sin bästa sida under veckan, var på topp! Annelie föreslog en promenad vid Sörsjön och självklart följde vi med, Smilla och jag!

















Det blev en härlig runda i skogen! Smilla testade, som vanligt, en hel del stenar medan Martin och Theo grävde, spanade och simmade! Theo hittade också något spännande i ett träd! Smilla kollade om Annelie hade något godis med sig! Jag tror att hon har lärt sig av Siri!

En skogspromenad i härligt väder och med trevligt sällskap är ett av de bästa sätten att ladda batterierna! Vi passade också på att träna lite tävlingsmässig fjärrdirigering mitt i skogen med två busiga golden retriver som störning och det gick jättebra!

Fördelen med att sluta tidigt är att man hinner så mycket! Förutom ett par timmar i skogen har jag tvättat, dammsugit, diskat, städat badrummet och tränat lydnad! Vi var ju tvungna att genrepa inför debuten i lydnadsklass 2 imorgon! Träningen gick bra men vi har inte så stora förhoppningar. Varken fjärren eller rutan sitter ordentligt, men vi ska åka dit och ha kul!




3 kommentarer:

Annelie sa...

Tack för idag och ett stort lycka till imorgon!

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Vilken tur att det var fint väder när du slutade tidigt :) Ni ser ut att haft en kanon mysig dag i skogen :)
Mycke fina kort blev det också.

Kram

Lyckopiller sa...

Härlig promenad och fina kort! Lycka till och ha så kul!