tisdag 5 mars 2019

Helg!

Det har varit mycket variation i helgen. I lördags var det en härlig vårsol även om det var lite kyligt ute. Eva, Ylwa och jag drog i väg till Nyköping för att gå på genrepet till Andra Chansen. Det blev en toppenbra eftermiddag med trevligt sällskap, bra låtar och många framgångar.





Lite lagom med gratisprover av olika godissorter!


Men så vann jag en stor choklad också!


Och det var inte bara jag som hade tur, även Ylwa vann!


Choklad - supergott men väldigt onödigt med så mycket. Eftersom jag inte ska äta så mycket sötsaker har jag skänkt bort en hel del!

Kvällen tillbringades hos syrran där vi åt tacos och tittade på Andra Chansen!

På söndagen vaknade jag till regn och bara ett par plusgrader. Vi trotsade regnet och tog en lång (1,5 timmes promenad). Kläderna gick och vrida ur efteråt och det tog ett par dagar innan mössa och vantar torkade. När Soya hade torkat blev hon borstad och sedan tog jag hand om golven, dammsugning och våttorkning. 

Eftermiddagen tillbringades på Friskis. Först gymmet en timme och sedan var tanken ett core-pass. Nu var det inställt och det blev core soft istället.


På hemvägen stannade jag på Maxi och handlade! Då blev det (äntligen) en ny dammsugare. Redan förra sommaren började min dammsugare att bli dålig men jag har skjutit på det. Det känns som det finns roligare saker att använda pengarna till. Än så länge har jag inte provat den även om den är uppackad men imorgon blir det nog!



Sedan gjorde jag slag i saken och flyttade upp Soya till lydnadsklass 2. Ett pirrigt knapptryck. Vi kan absolut inte momenten. Varken fjärr, hopp eller inkallning med ställande är befäst. Vittring fungerar när vi är själva likaså dirigeringsapporteringen. Men det är ju ett tag kvar. Jag valde dessutom att starta en klass 1 först som start på säsongen.






Inga kommentarer: