lördag 1 december 2018

Mörkt!

December inleds med en riktigt grå dag! Det känns, precis som flera dagar under den här veckan, som om det inte blir ljust. Får väl njuta av att det i alla fall inte regnar idag. Igår regnade det hela dagen och var bara ett par plusgrader. Definitivt inte vårt favoritväder.


I år har jag hunnit få fram lite adventspynt redan för några dagar sedan men ljusstakarna kommer inte att tändas förrän idag!

Soya mår bra och är hur pigg som helst men vi fortsätter med våra koppelpromenader. I torsdags fick hon möjligheten att springa lös i en knapp minut på en stor gräsmatta. Vilken lycka! Idag har vi gått en lite längre promenad i skogen. Just nu betyder lite längre ungefär 40-45 minuter i makligt tempo.


Vi tränar lite lydnad på våra promenader. Korta fritt följ-pass med fokus på positionen, lite ställande och sättande under gång (och något enstaka läggande) och massa olika delar av vittrings-apporteringen (lyfta, leta, hålla, ingångar, avlämningar mm). Inomhus jobbar vi med fjärrens ligg/stå.


Såret läker väldigt bra. Den här bilden är tagen för en vecka sedan!


Idag ser magen ut så här!


Idag är det en vanlig lördag med tvätt och städning, Vinterstudion på tv och melodikrysset på radion! Det är mycket som ska hinnas när man är ledig. Ikväll får vi matgäster så det ska ska hinnas laga lite mat också!






1 kommentar:

Julia sa...

Det ser vi fram emot :)