onsdag 1 augusti 2012

Ännu ett besök i Vingåker!

Ikväll var det dags för ännu ett besök på Vingåkers Hundklubb! På programmet stod en promenad längst ån! Eftersom vi ska tävla på fredag passade vi på att åka dit en timme tidigare för att träna! Fina planer (inhägnade) och ett ordentligt lydnadshinder, dessutom massa störningar eftersom det kom folk hela tiden!


Började träna med Siri och det känns rätt så bra. Hon är bara väldigt seg på läggandet, både under gång och i fjärren. Vet inte om det beror att jag har börjat träna annorlunda och ställer andra krav eller om det beror på något annat! Apportering och rutan fungerade jättebra även om det var andra hundar runt omkring! Smilla var riktigt laddad och fungerade jättebra. Det är bara vänster om halt som krånglar ibland. Jag är inte tillräckligt tydlig, hon har för bråttom och sätter sig för snabbt och snett! Ja, ja! Fungerar det hälften så bra på fredag är jag riktigt nöjd!

Klockan 19 var det dags för promenaden. Det var väl 10-15 hundar med hussar och mattar som gav sig av på en promenad i Vingåker! Det blev också en hel del träning; sitta på bänkar och brunnslock, hundmöten samt gå förbi en människa som lockade med godis förutom all träning det är att promenera med andra hundar! 





Sitter du uppe på bänken!?



Kolla tungan!





Störning!!!





Det var en trevlig promenad som tog dryga timmen! Nu är det trötta och nöjda hundar som har kurat ihop sig på olika ställen! Imorgon packar vi ihop för att mellanlanda hemma i lägenheten för att tvätta och packa om. På fredag åker vi till Vårgårda och Schapendoes-specialen. Klubbmästerskap i lydnad på fredag kväll (och vi har ju en placering att försvara) och sedan utställning på lördag!

Inga kommentarer: