lördag 24 november 2012

Mörkt!

Jag gillar inte den här mörka tiden! Just nu känns det som om det är mörkt för jämnan. Det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag kommer hem. På helgerna blir det knappt heller ljust för då är det mulet och disigt! Jag ska väl egentligen inte klaga eftersom jag har möjlighet att vara utomhus på mitt jobb och därigenom få tillgång till lite sol. Dessutom slutar jag tidigt på måndagar, så då blir det skogspromenad och kurs!

Eftersom hundarna är hos mamma på dagarna får dom, som tur är, komma ut i skogen under veckorna! Men jag vill ju ut i skogen tillsammans med dem! Och jag vill träna lydnad! Det är inte så lätt att träna rutan och apportering i gatlysenas sken! Dessutom gör mörkret att jag är så trött! Ständigt trött!

Idag har vi i alla fall varit ute i skogen, hundarna och jag! Vi gick där det var ganska bergigt och Siri var så lycklig. Det är länge sedan jag var orolig när jag var med hundarna i bergen, men idag var Siri helvild och klättrade och sprang som bara den. Jag var vid flera tillfällen orolig för att hon skulle välja fel väg ner från de brantaste bergen!

På eftermiddagen blev det ett pass lydnadsträning! Både Siri och Smilla gillar träningen och det känns som om vi gör framsteg!

Lite tvätt och städning har vi hunnit med och i morgon ska vinterdäcken på bilen och fläkten förhoppningsvis fixas igen!


Inga kommentarer: