tisdag 17 juli 2012

Träning igen!

Idag gick vi upp tidigt. Klockan 9 skulle vi träffa Anita och Rocky samt Britt-Marie och Rudi i Fjällskäfte. Det skulle tränas rallylydnad och lydnad! Rudi fick dessutom gå ett spår!


Vi träffas på en fotbollsplan som tydligen inte används! Däremot var gräset nyklippt så det var perfekt för oss att träna på! Det blev en bana som inte var så jättesvår men lite klurigheter fanns. Vi har svårt för hoppet, att skicka så långt ifrån, och 8:ans frestelse. Hoppet fixade båda hundarna bra med en godisskål på andra sidan. Frestelsen kräver mycket arbete av mig! För de andra två (hanhundarna) var mina löptikar den största svårigheten men det fungerade bra även om det krävdes mycket jobb!


Rocky


Rudi


Siri


Färdigtränad Smilla!


Siri

Det blev fyra timmar med en hel del träning och många nya tips, lite fika och massa annat prat! En härlig förmiddag i ett underbart väder!




Trötta hundar på väg hem!

När vi ändå var ute och åkte passade vi på att åka förbi hos min morbror! Där har det kommit hem en helt underbart söt liten Stella 10 veckor gammal. Hon är en blandras mellan cocker spaniel och kines, kanske hon är en kinesisk cocker spaniel!?





Helt ljuvligt söt!!!!

Väl hemma var tanken att vi skulle hinna med både gräsklippning och en långpromenad men himlen öppnade sig, regnet öste ner och åskan mullrade på håll. Både hundarna och jag kröp upp i soffan och gosade in oss i en filt. Läste några sidor i en bok, och sov sedan gott i en timme! Långpromenad blev det när regnet slutade men gräsklippningen får vänta till någon annan dag!

4 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Ja, det blev en fin förmiddag för oss alla! Så söt lilla Stella är!

Ann-Margret o Vinja sa...

Låter ju kanon att hitta en oanvänd nyklippt fotbolls plan i skogen att träna på :)

Kram

Christina Klosterberg sa...

Vilken suverän träningsplan ni hittade!

Julia sa...

Guuud så söt! :) Jag måste också träffa Stella någon gång. Mysisen!