måndag 3 januari 2022

Så mycket bättre!

Tre veckor har jag varit hemma nu och några till kommer det att bli. Men nu kan jag i alla fall tänka framåt. De första tio dagarna gick jag bara och väntade på operation. Efter operationen kände jag direkt att jag var starkare i nyporna och betydligt rörligare. Nu har jag gjort mina övningar många gånger och styrkan och rörligheten utvecklas varje dag. I helgen kunde jag knyta skor och knäppa knappen i byxorna. På onsdag ska jag plocka bort gipset!.
Jag är fortfarande rätt trött. Alla sysslor tar tid och energi även om det blir lättare för varje dag. Jag är glad över att jag klarar av hundarna. De får minst en lång promenad i skogen varje dag. Idag blev det en bit på Dvardalaleden 
Fortfarande är det grått och blött ute men inte lika dimmigt som igår. 
Korta träningspass med mycket mutor blir det också. Idag fick det bli följsamhet vid kyrkan. Jag är just nu som ett levande dubbelkommando men det ska jag jobba bort!
Jag längtar efter att kunna använda min hand som vanligt igen men det kommer att ta några veckor innan jag får bära och lyfta. Det som jag längtar mest efter just nu är att få tvätta händerna ordentligt!

Inga kommentarer: