lördag 22 december 2012

Arg!

Min långledighet började inte så bra! Jag är riktigt arg och irriterad! Igår kväll precis när vi hade kommit hem, klockan var nog bara strax efter 6, så var det någon som drog igång ett rejält fyrverkeri precis utanför huset. Ja, det var utanför porten bredvid men jäklar vad det smällde. Som tur är har mina hundar aldrig reagerat på fyrverkerier men både jag och hundarna hajade till när det smällde. Jag var snabb ut och härjade med han som smällde. Det är faktiskt olagligt! Det visade sig vara en yngre kille som bor i min trappuppgång. Jag kände inte igen honom men han gick igång på min ilska och menade att mina hundar skällde varje gång han gick i trappan med sin hund på nätterna! Smart kille som dessutom är hundägare. Varför fyrverkerier!? Hörde efteråt att hundar som bor ca 10-15 minuters promenadväg från mig hade reagerat på dessa smällare, alltså måste det ha smällt rejält! Jag var arg och irriterad hela kvällen.

Idag blev det en välbehövlig skogspromenad på förmiddagen! Vi har inte gått i skogen sedan snön kom men nu blev det av. Jag pulsade och hundarna busade! Att två fyrbenta varelser kan ge så mycket glädje!!!


När jag kom hem var det dags för tvättstugan! Tror det eller ej, men någon hade tagit min tvättid!!! Då kom det dåliga humöret fram igen! Den här människan hade tagit båda tvättstugorna utan att ha bokat tid!   Jag var så fräck att jag plockade ut hennes tvätt när maskinerna var klara och tog min tvättid! Tjejen som skulle ha den andra tvättstugan skrev en lapp där hon påpekade att det finns ett bokningssystem för tvättstugan! Tyvärr är det här inte första gången som just hon har tagit tvättstugorna! Ibland använder hon tvättstugan som garderob! Tvätten kan ligga var veckovis innan hon hämtar den.

Nu blir det städning och pyntning för att hitta julstämning! Julklapparna är redan inslagna!

Vi vill passa på att önska er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År! Ta det lugnt och njut av alla lediga dagar!


5 kommentarer:

Linda, Inez, Drömma sa...

:( Hoppas resten av ledigheten är betydligt mkt trevligare!

Grabbarna boys sa...

Nämen vilken otur....hoppas verkligen resten av julen blir tusen gånger bättre!!
God Jul på er....vov o kram!

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Smällare är verkligen ett otyg :( Har hört att det visst ska bli mycke hårdare regler för fyrverkerier nästa år :) Bara hoppas att nån ser till att dom följs också.

Passar på att önska en Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År

Kram

Arlo sa...

Ingen bra dag alls, det där! Nu hoppas vi på en stillsammare tid under julen!

Quila o Ronja sa...

Kan inte riktigt förstå vitsen med smällare nu??? Innan jul???
Förstår din ilska!
Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År, med massor av sköna skogpromenader tillsammans med dina gulliga vovvar
Kram