söndag 17 februari 2019

Ledig helg!

Den här helgen har vi absolut ingenting inbokat och har mest ägnat oss sådant vi tycker om; vila, fika, långpromenader, hundträning, vinterstudion på tv..... Och så några måsten; disk, matlagning, tvätt och städ.....

I går var det helt underbart väder. Många plusgrader och sol. Vi tillbringade 1,5 timme i skogen runt Glottern innan vi ägnade en stund åt tvättstugan.



På eftermiddagen chansade vi och åkte ner till Humpen för att se om det gick att träna! Jag blev väldigt glad åt att se en "grön" gräsmatta som dock var rätt blött men definitivt träningsbar.


Vi tränade lite av det vi kan men nu blev det också en hel del av det nya; vittringsapportering, apportering med dirigering, inkallning med ställande, fjärr mm. Det finns en hel del som är bra men mycket vi kommer att behöva träna på.

Idag tog vi bilen och åkte till Sörsjön. Vädret var inte alls lika fint, mulet och 3 plusgrader. Hörde på radio att det eventuellt skulle komma regn också. Vi blandade milspår och femkilometern och traskade på i väldigt varierande underlag i två timmar. Ren isgata, en decimeter blötsnö, vattendiken och lera blandades med relativt bra barmark. 




På hemvägen stannade vi till på Humpen och tränade vittring, apportering med dirigering och lite följsamhet. 

Nu hoppas vi att det snabbt torkar upp så vi slipper sanering efter varje promenad!!!!



Inga kommentarer: