söndag 13 januari 2013

Öppet hus!

Det blev en tripp till Petersburg i Söderköping på förmiddagen! Hundens Hus hade öppet hus med tipspromenad, paketuppletande, uppvisningar och korvgrillning! Jag hade egentligen behövt vara hemma och städa men jag gillar tipspromenader!!! Att dessutom få träffa lite kul folk uppskattar jag också! Hundarna var lite stirriga! De kände igen sig, eftersom vi har gått kurs där, men de skötte sig bra! Det var riktigt mycket folk! Kul, när arrangemangen uppskattas!


Vi gick tipspromenad! En del svåra frågor men mina chansningar gick hem och vi hade bara ett fel! Vi vann en liten mus! Hundarna fick leta paket! Det var inte det allra lättaste att hitta paketen med ett tuggben i, men benen var populära! Korv och kaffe smakade gott medan jag tittade på Lottas rallyuppvisning och Ann-Charlottes lydnadsuppvisning! Två härliga timmar ägnades åt utomhusaktiviteter!

På vägen hem passade vi på att handla! Skönt att ha det gjort! Nu ska jag försöka ta tag i tvätt och dammsugning. Dessutom ska vi väl försöka köra lite lydnad innan det blir kväll!



Inga kommentarer: