måndag 28 januari 2013

Måndag igen!

Jaha, så var det dags för en ny vecka! Jag var lite tveksam till om det skulle bli någon promenad med sällskap idag, Siri har nämligen precis börjat löpa, men Annelie hängde på! Och visst märktes det att Siri löpte. Martin var periodvis riktigt intresserad både av Siris rumpa och hennes kissfläckar, men Siri aktade sin bak så det gick riktigt bra! Det blev en sväng på Glotterns is med sikte mot Koludden!


En del hade riktigt bråttom! Andra tog det lite lugnare! Det var riktigt skönt ute och på Koludden tog vi en fika!


Smilla var sugen på bus! Hon hänger gärna på grabbarnas lek!


Theo "hittade" en vante! 


Siri!


Mina två godingar!


Siri!


Smilla!


Idag blev det inte en jättelång runda och det berodde på att jag skulle träffa mamma och syrran med familj på Hugos för att bowla och äta! Bowling är väl inte riktigt min starkaste gren men det är riktigt roligt även om det inte blir så ofta! De allra flesta gånger som jag kastade/rullade iväg klotet fick jag väl ner några käglor, ibland hamnade jag i rännan bredvid men det var också så att jag lyckades, vid två eller tre tillfällen, få ner alla käglor på en gång, s k strike! Poängen var väl inte de allra högsta men jag är riktigt nöjd! Lite träningsvärk kan jag nog få imorgon! Efteråt blev det en god pasta innan det var dags för hemfärd och en lugn tv-kväll!

1 kommentar:

Linda, Inez, Drömma sa...

Härlig dag :)
Först massa måbratid på isen med hundar och kompis å sen lite god mat och bowling. Jag är inte heller värst bra på det, men tycker det är rätt kul ändå!