lördag 23 juli 2016

Utställning!

Idag hade vi ställt väckarklockan på tidigt. Vi skulle till Köping på utställning och hade tänkt att vi skulle åka vid halv 8. Jag vaknade tidigt, som tur var, redan vid halv 5. Det visade sig nämligen att jag glömt att sätta på väckarklockan. Nåja, vi kom iväg i tid. Mycket folk var det när vi kom fram vid halv 9. Långa köer för att ta sig in på parkeringen och vi fick stå längst bort.

Laddade med bur och stol innan jag hämtade hundarna. Sprang på Smillas uppfödare från Höör. Alltid kul att träffa Anne-Lie och Mats!

Snabbt gick det och det var väl tur eftersom det var så varmt! Åtta hundar före oss i ringen och sammanlagt 7 schappar, 2 hanar och 5 tikar. Vi var ensamma i öppen klass. Jag tyckte att Soya skötte sig bra i ringen. Däremot passade inte Soyas utseende domaren. Hon talade om för mig att hon var för högbent och gav henne bara ett GOOD. Känns som en besvikelse!


Jag funderade länge på vilken hund jag skulle anmäla och med facit i hand skulle jag ha valt Smilla. Hon är i alla fall inte högbent! Grattis till er andra som fick bra resultat!

Vi gick en kort sväng och handlade lite ben innan vi for hemåt. Passade på att stanna vid Gamla Aspen och blöta oss lite innan vi åkte till stugan. Redan vid 11.30 var vi hemma!


En skön buske är betydligt bättre än en utställningsring!

Efter en slapp eftermiddag tog vi bilen till kyrkan och gick längst Munkleden.






Och så köpte vi semesterns första pizza, så här sista lördagen innan det är dags för en veckas jobb!

Hundarna fick lite nosework-träning. Har lagt en hel del tid på markeringarna nu och hoppas att det ska bli bra!

Imorgon måste vi fara hemma men snart är vi tillbaka i stugan igen. En vecka går fort!



1 kommentar:

Annelie sa...

Ja, ibland är utställning som ett lotteri,bara att låta det rinna av! Härlig fortsatt dag fick ni ialla fall!