söndag 10 juli 2016

Semester!

Nu har en vecka gått av min semester. En vecka som har gått jättefort och jag har inte gjort någonting eller jag har nog gjort massor!

Mesta tiden har jag varit på landet och haft det skönt. Vädret har varit varmt och soligt men någon regndag och lite åska har det varit.

Började semestern med att sälja gamla bilen! Äntligen! Egentligen ska jag väl inte säga så för jag har inte försökt så aktivt att sälja den. Hade en annons ute i december och satte ut en ny annons nu. Men det är skönt att bli av med den. Det har oroat mig att den står och kostar massa pengar. Men nu slipper jag det! En sten föll från mitt hjärta.

Hundarna och jag har gått långa promenader och tränat en hel del.



Lite kantareller har vi hittat! Det här hittade vi längst vägarna på dagens morgonpromenad. 

Måndag och onsdag förmiddag har vi tillbringat på Katrineholms Brukshundklubb. Ena dagen med rallylydnadsträning och den andra med lydnad. Kurs i Norrköping på måndag kvällen och prova på rallylydnad i Vingåker på onsdag kvällen. Igår förmiddag drog jag ihop en rallylydnadsträning här i Julita.











Lite bilder som Britt Marie har tagit! 

Och så har vi självklart tränat lite korta, spontana pass. Fjärr, vittring, apportering, ställande, framförbyte, tasstarget och lite annat. 

I tisdags hade jag bilen på service och fick en lånebil under dagen.


På kvällen var vi på Ingelstorps cafe för att fira Gun-Britts födelsedag. 

Resten av tiden har jag, förutom en del måsten, tillbringat tiden med att måla staket, lösa korsord och läsa!


Många pinnar var det men nu är det klart! Det är vågat att sätta en pensel i handen på mig. Jag har "tummen mitt i handen" i alla praktiska göromål.


Nu ser vi fram emot flera soliga, lata och trevliga dagar på resten av semestern!






Inga kommentarer: